Gotlandsmöbeln

Gotlandsmöbeln består av en 6-delars serie som kan beställas i olika träslag, ytbehanlingar och klädsel. Läs mer här

Ytbehandling

Klädsel

Material

Ytbehandling är ett ytterst personligt och stilistiskt val. Möjligheterna hos oss är många och vi har vårt eget måleri och lackering.

 

Välja bland oljning som ger lyster åt träets naturliga strukturer och färg, lasering ger en färgad yta som är halvtäckande och samtidigt låter träets strukturer lysa igenom ellerlackering som ger ett jämnt och heltäckande resultat och ger en silkeslen yta i ditt färgval.

Klädsel tillför komfort och extra designmöjligheter. Vi samarbetar med lokala tapetserare som har lång erfarenhet av att klä våra möbler. Välj ett eget möbeltyg eller varför inte gotländskt lammskinn?

Trä är ett levande material och skiljer sig åt i både utseende och karaktär. Vi tillverkar Gotlandsmöbeln i huvudsakligen tre olika träslag; furu, ek och björk.

Tillval

Gotlandsmöbeln åldras med värdighet och det är inte ovanligt att vi tar emot möbler som har följt med ägare genom generationer. Men om du känner att du vill fräscha upp eller måla om bordet, stolarna eller soffan så hjälper vi gärna till!

 

Vid frågor eller om du önskar mer information,

kontakta oss gärna här!

Reperation

All rights reserved

2020